Λογότυπο Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών


Ημερίδα - “ESA Briefing 2016”
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016
Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, Λευκωσία – Αίθουσα “Jean Monnet”


Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων μαζί με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ΕΟΔ) θα διοργανώσουν ημερίδα την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, Λευκωσία – Αίθουσα “Jean Monnet”. Η ημερίδα, η οποία θα είναι ανοικτή για όλους τους εν δυνάμεις ενδιαφερόμενους, διοργανώνεται προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, από τον ΕΟΔ, για το πλαίσιο και τις διαδικασίες σε σχέση με την υποβολή Προτάσεων, από τις οποίες θα προκύψουν τα έργα που θα επιλεγούν για χρηματοδότηση, στο πλαίσιο της Συμφωνίας που υπογράφτηκε στις 6 Ιουλίου 2016. Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο αξιότιμος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Μάριος Δημητριάδης.

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν τη δυνατότητα, εάν το επιθυμούν, να έχουν πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με εκπροσώπους του ΕΟΔ, διάρκειας 10-15 λεπτών, για συζήτηση εξειδικευμένων θεμάτων, που θα αφορούν την Πρόταση τους και δεν θα επιθυμούν να τα θέσουν στην ανοικτή συζήτηση που θα προηγηθεί. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν ξεκάθαρα με τη δήλωση συμμετοχής. Στην εν λόγω ημερίδα, επίσης, θα επεξηγηθεί το πλαίσιο εγγραφής στο ESA-STAR, απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή μιας Πρότασης.

Στην παρούσα πρόσκληση επισυνάπτεται σχετικό ενημερωτικό σημείωμα καθώς και το έντυπο δήλωσης συμμετοχής.
Για συμμετοχή στην ημερίδα, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, έως τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση aelia@mcw.gov.cy ή μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 22-321925.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον αριθμό 22-814875 / 854.


Πιο κάτω επισυνάπτονται οι παρουσιάσεις (pdf) του ΕΟΔ.

Invitation ESA Briefing 07092016.doc
Registration form - ESA Briefing 07092016.doc
ESA_Corporate_Presentation_EN.pdf
PECS_Cyprus_Briefing.pdf

Back to Top