Λογότυπο Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών


Ημερίδα - «Workshop: Enhancing the Cypriot Space Ecosystem - The way forward»

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022
Cleopatra (αίθουσα Μακεδονία), Λευκωσία


Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Workshop: “Enhancing the Cypriot Space Ecosystem – The way forward” την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 στο Ξενοδοχείο Cleopatra (αίθουσα Μακεδονία) στη Λευκωσία.

Σκοπός της εν λόγω ημερίδας είναι να διεξαχθεί μια διεξοδική και σε βάθος συζήτηση σχετικά με τις προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κύπρος στην ανάπτυξη του Διαστημικού της Οικοσυστήματος.

Ευελπιστούμε σε μια παραγωγική ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων προκειμένου να διαμορφωθεί συγκεκριμένο Σχέδιο Δράσης το οποίο να ανταποκρίνεται στους φιλόδοξους στόχους της Κύπρου για μετάβαση στη νέα διαστημική εποχή.

Σε αυτή τη προσπάθεια, οι γνώσεις, η εμπειρία και η τεχνογνωσία που κατέχετε είναι καταλυτικής σημασίας και ως εκ τούτου αναμένουμε από εσάς την ουσιαστική συνεισφορά σας στην διαμόρφωση του Σχεδίου Δράσης.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή σας θεωρείται άκρως απαραίτητη καθότι η Κύπρος μας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή προκειμένου να χαράξει την μελλοντική εθνική πολιτική Διαστήματος και ως εκ τούτου οποιαδήποτε ανατροφοδότηση εκ μέρους σας θα συμβάλλει στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης.

Παρακαλώ πολύ για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

Πιο κάτω επισυνάπτονται το πρόγραμμα της ημερίδας, το έντυπο εγγραφής και λίστα με τα θέματα συζήτησης:

Draft AGENDA - Workshop Enhancing Cypriot ecosystem - the way forward.pdf
Registration form - Workshop - 16.6.22.pdf
Δυνητικά Θέματα Συζήτησης _v1.pdf

Back to Top