Λογότυπο Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών


Καλωσορίσατε στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Galileo-αυτή είναι η ευκαιρία σας να δώσετε το όνομά σας σε ένα Δορυφόρο του Προγράμματος Galileo που θα εκτοξευτεί στο Διάστημα!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα δημιουργήσετε μια ζωγραφιά η οποία αντιπροσωπεύει το θέμα "Διάστημα και Αεροναυτική". Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως αστέρια, πυραύλους, πλανήτες και δορυφόρους. Τί άλλο μπορείτε να σκεφτείτε από αυτά που υπάρχουν στο διάστημα; Μπορείτε να φτιάξετε τη ζωγραφιά σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τεχνική σας αρέσει. Αυτό μπορεί να γίνει είτε σχεδιάζοντας, είτε ζωγραφίζοντας, είτε χρωματίζοντας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλων των ειδών τα υλικά όπως μπογιές, μαρκαδόρους, μολύβια, κόλλα και γκλίτερ. Το κυριότερο είναι να χρησιμοποιήσετε μια γενναία δόση φαντασίας!

Μετά θα ανεβάσετε τη ζωγραφιά σας εδώ. Μπορείτε να το κάνετε αυτό είτε σκανάροντας τη ζωγραφιά σας είτε βγάζοντας μια ψηφιακή φωτογραφία. Οι γονείς σας, οι δάσκαλοι ή η τοπική σας βιβλιοθήκη ίσως να μπορούν να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να εισάγετε μόνο μια ζωγραφιά, γι' αυτό να είστε σίγουροι πως διαλέξατε την αγαπημένη σας.

Πρέπει να ανεβάσετε τη ζωγραφιά σας μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 15 Νοεμβρίου 2011

Έπειτα, μια Εθνική Κριτική Επιτροπή θα επιλέξει την καλύτερη ζωγραφιά. Ο νικητής/-τρια θα προσκληθεί σε μια Τελετή Απονομής Βραβείων στην οποία θα λάβει ένα πιστοποιητικό και ένα κύπελλο, τα οποία μπορεί να κρατήσει. Αυτά θα αντιπροσωπεύουν το δορυφόρο που θα πάρει το όνομα του νικητή.

Εάν ζείτε στην ΚΥΠΡΟ και γεννηθήκατε είτε το 2000, είτε το 2001 είτε το 2002, τότε μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

Διαγωνισμό_Ζωγραφικής_Galileo.pdf

Back to Top