Λογότυπο Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών


Είστε ερευνητής, επιστήμονας, μηχανικός, επιχειρηματίας, διαχειριστής ή φοιτητής που ενδιαφέρεται για το Διάστημα και τις εφαρμογές του; Τότε αυτό είναι το γεγονός για εσάς! Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες διαστήματος που αφορούν την Κύπρο και την Ευρώπη και να μάθετε περισσότερα για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που έχετε εσείς, το πανεπιστήμιό σας, η εταιρεία σας, μέσω του Προγράμματος «Ορίζοντας 2020» και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος. Η εκδήλωση «Η Κύπρος Αγκαλιάζει το Διάστημα 2015» διοργανώνεται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων) και το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών & Μηχανικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου μεταξύ 08:30 και 16.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι Εθνικοί Εκπρόσωποι στη Διαχειριστική Επιτροπή του «Ορίζοντα 2020» και το Εθνικό Σημείο Επαφής θα παρουσιάσουν τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στο πλαίσιο του «Ορίζοντα 2020», ενώ ομιλητές από διάφορους οργανισμούς θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους για τις Δορυφορικές Επικοινωνίες, την Παρατήρηση Γης, την Αστρονομία και την Πλοήγηση, καθώς και θα αναφερθούν στις ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω της συνεργασίας με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA). Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του αξιότιμου Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ Μάριου Δημητριάδη.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής (διαθέσιμη από το http://cse.euc.ac.cy/images/PDFs/registrationform.doc) έως τη 15η Μαΐου 2015, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: CyprusEmbracesSpace@euc.ac.cy ή μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 22-713013.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το ΤΗΕ στον αριθμό 22-814875/872 ή το ΙΠΕ στο 22205050/5048 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.euc.ac.cy/easyconsole.cfm/id/2887/lang/el .

Back to Top